ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού σε ένα περιβάλλον άγριας φύσης μπορεί να φαντάζει δύσκολο εγχείρημα, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως ο εξοπλισμός ένδυσης, η διαμονή, τα συστήματα καταφυγίου, τα εργαλεία πλοήγησης, η διατροφή και πολλά άλλα. Όλα αυτά πρέπει να προσαρμόζονται στο περιβάλλον στο οποίο θα δραστηριοποιηθείτε. Η ομάδα μας στη WABUS διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από ποικίλα περιβάλλοντα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, από τις αρκτικές ζώνες και τις ερήμους έως τις ζούγκλες και τα εύκρατα κλίματα.

Είτε είστε παραγωγός ταινιών, εξερευνητής, δημοσιογράφος, είτε απλά αναζητάτε καθοδήγηση για εξοπλισμό και ένδυση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επιβίωσης μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υπηρεσίες Επιβίωσης για Επιχειρήσεις και Εταιρείες

Η WABUS - CORE GROUP παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και συμβουλευτικής στις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα.

Η WABUS συνεργάζεται με εκπαιδευτές και εταιρείες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης σε απομακρυσμένα ή εχθρικά περιβάλλοντα. Διαθέτουμε πακέτα που κυμαίνονται από 4ωρες παρουσιάσεις στο χώρο σας, μέχρι πολυήμερα πρακτικά προγράμματα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.